Stoppen met roken door hypnose

Stoppen met roken door hypnose

Wil  jij ook stoppen met roken via hypnose?

Ik help rokers al sinds 2003 definitief stoppen met roken in mijn professionele hypnosepraktijk te Geraardsbergen. Het maakt niet uit hoeveel en hoe lang je al rookt. Als je echt wil stoppen dan help ik jou hierbij met hypnose. Onderschat de kracht van hypnose niet: hypnose werkt ook bij sceptische mensen die er niet in geloven! In 2011 verscheen ik in Gazet Van Antwerpen nadat ik een zware rookster (2 pakjes/dag) in 1 hypnose behandeling hielp stoppen met roken via hypnose (zie artikel op deze pagina).

 

Ex-cliënte in Gazet Van Antwerpen:

stoppen met roken

Stoppen met roken zit vooral tussen de oren

Misschien heb je al geprobeerd om te stoppen en is het jou niet gelukt. Dat komt omdat roken voor een groot stuk tussen de oren zit. Hulpmiddelen werken wel op de fysieke aspecten van jouw rookverslaving maar niet op de mentale aspecten (belangrijkste). Anders was je nu niet op deze pagina terechtgekomen. Dankzij hypnose kan ik de mentale afhankelijkheid en verslaving stoppen. Zonder dat je gaat eten in de plaats of zenuwachtig zult zijn. Dit is geen loze belofte: lees bij de getuigenissen op deze pagina wat ex-cliënten vertellen over hypnose bij stoppen met roken. Als jij je sigaretten echt beu bent en heel graag een niet-roker wil worden, lees dan vooral verder...

 

Roken wordt mede in stand gehouden door jouw onderbewustzijn

In hypnose wordt jouw onderbewustzijn als het ware geherprogrammeerd naar de mindset van een niet-roker. Hierdoor wordt stoppen met roken voor jou gemakkelijker. Je zal nog wel wilskracht nodig hebben maar het zal gemakkelijker zijn om niet meer te roken. Er wordt op toegezien dat je niet gaat eten in de plaats.

 

Belangrijk: voorwaarden waar je moet aan voldoen om via hypnose te stoppen met roken

  • Je moet het roken écht beu zijn en een groot verlangen hebben om een niet-roker te worden
  • Je moet echt gemotiveerd zijn om jouw ongezonde levensstijl om te gooien, anders wordt het geen succes
  • Als je mijn instructies opvolgt ga je gegarandeerd in hypnose en stap je buiten als een niet-roker. Doe je dat echter niet, dan ga je niet in hypnose. In dat geval betaal je mij €50 voor de gereserveerde tijd en mijn inspanningen. 

 

Roken tast jouw gezondheid aan en kost je veel geld

Je weet dat roken kankerverwekkend is. Roken tast jouw luchtwegen aan en zorgt er op termijn voor dat je afhankelijk wordt puffers en andere medicijnen. Bovendien kost het jou ook nog veel geld:

  • Pakje van 19 sigaretten/dag aan €6 = €180/maand = €2190/jaar
  • Pakje van 25 sigaretten/dag aan €7,24 = €202,63/maand = €2431,58/jaar
  • Pakje van 30 sigaretten/dag aan €8,68 = €243,16/maand = €2917,89/jaar

Zoals je ziet is dit een aanzienlijk bedrag waarmee je andere leuke dingen zou kunnen doen...om dan nog te zwijgen over jouw gezondheid dat je terugwint!

 

Hoeveel kost stoppen met roken via hypnose?

De werkelijke waarde van een rookstopsessie is onbetaalbaar. Eigenlijk zou ik zeker €500 moeten vragen. Maar niet iedereen kan dit betalen. Daarom heb ik mijn prijs aangepast naar een bedrag dat iedere gemotiveerde roker die echt wenst te stoppen kan betalen:

 

Jouw éénmalige investering: €500  €195  

Hiervoor krijg je een rookstopsessie afgestemd op jouw behoeften en toegang tot de zelfhypnose-video (om de eventueel 'moeilijke' momenten aan te kunnen).

 

Hoeveel is het jou waard om een niet-roker te zijn? Stel je de voordelen voor die op je wachten!

Wil jij ook stoppen met roken via hypnose?

 Getuigenissen:

 

"Na allerlei hulpmiddelen geprobeerd te hebben om te stoppen met roken (zonder resultaat), ben ik toch kunnen stoppen dankzij jouw hulp. Ik had aanvankelijk veel twijfels of het wel zou kunnen maar nu weet ik het zeker: hypnose bestaat en heeft mij wel degelijk geholpen om een niet-roker te worden. Ik kan jou alleen maar aanbevelen. Nogmaals hartelijke dank!" Daniëlle Wauters - Denderwindeke.

 

"Beste David, na 2,5 jaar ben ik nog steeds rookvrij! Hypnose heeft mijn leven veranderd. Bedankt!" Dimitri Van Den Bossche - Geraardsbergen

 

"Ik ben vorige week bij u geweest om te stoppen met roken. Ik heb sindsdien geen enkele sigaret meer aangeraakt! Ik ben dan ook heel blij dat ik ervoor gegaan ben, ik weet niet hoe ik u kan bedanken" Lydia De Bruyn - Ninove

 

"Ik kwam vrij sceptisch naar je toe, Maar baad het niet het schaad ook niet dacht ik! Niet echt een believer dus. Al bijna 27 jaar roker ongeveer een pakje per dag! Heb mezelf wel erg op de proef gesteld .... zoiets ondernemen terwijl ik net wist dat mijn ma terminaal was. Maar eigenlijk was het ook mijn motivator... ik wou bewijzen aan mijn mama dat ik het kon voor ze zou sterven. Op 8 juni is ze overleden en ook dat enorme stressmoment heb ik zonder de sigaret overleeft! Ben best trots op mezelf maar wat me nog meer pakt is dat ik mama nog zo trots op me kon maken. Bedankt David Ost zonder jou was het me niet gelukt!" Ingrid Lippens

 

"Beste David, ik wil je graag bedanken voor de geboden hulp. Ik was ongeveer 40 jaar (ben er 56) verstokt roker. Sinds de sessie van 1 oktober heb ik geen sigaret meer aangeraakt. Afkickverschijnselen zo goed als nihil en het stoort mij ook niet dat mijn zoon en schoonzoon roken in mijn bijzijn. Alvast bedankt en ik raad alle bezoekers van uw site het aan het erop te wagen." Jaak Struelens - Halle

Top