Over David Ost

David ost

Wie is David Ost?

Als kind had ik weinig vriendjes en was ik vaak alleen omdat ik het dikkerdje van de klas was. Ik vluchtte bijgevolg naar mijn kamer en las er heel veel boeken. Geen leesboeken maar zelfhulpboeken en boeken over psychologie (al vanaf mijn 12 jaar). Mijn interesse ging uit naar boeken zoals "De kracht in jezelf" van Joseph Murphy bijvoorbeeld. Ik wist toen al dat ik later iets wou doen om mensen te helpen en ging in de leer bij hypnotiseurs Torini en Henri Haelterman die beiden heel veel aanzien genoten in de jaren 90. Later volgde ik trainingen via het internet van o.a. Jonathan Chase, Jeffrey Stephens, Richard Bandler, Anthony Jacquin etc. Ik volgde ook de Hypnosis Masterclass van Justin Tranz (USA) en Sean Michael Andrews (USA). Verder ben ik gehuwd, vader van 2 kinderen en werk ik ook nog als verpleegkundige in een ziekenhuis...

Wil je een afspraak?

Een goed hypnotherapeut in Nederland: www.hypnohelp.nl

Top