Nagelbijten stoppen met hypnose

nagelbijten

Nagelbijten stoppen met hypnose

Onder nagelbijten verstaan we het afbijten van de vingernagels van vingers. Op zich is dit meestal een redelijk onschuldige bezigheid. Er zijn verschillende typen nagelbijters, de één doet het puur om van een stukje nagel af te komen, de ander bijt drang- of dwangmatig en onbewust. Nagelbijten is vaak een gevolg van nervositeit, stress, of simpelweg verveling. Soms kan het echter ook een uiting zijn van onverwerkte emoties.

Hypnose tegen nagelbijten?

Het is mij in de loop van de jaren opgevallen dat nagelbijten soms een uitlaatklep is om onzekerheid, angst, zenuwachtigheid, ingehouden woede of verdriet los te laten. Het onderbewustzijn laat dus de emotie (dat niet gevoeld wenst te worden) dan los op een andere manier door dus op de nagels te bijten. Door het onderbewustzijn een andere manier aan te leren om die emoties los te laten of te uiten verdwijnt het ongewenste gedrag spontaan en zonder gebruik van wilskracht. 

Wat cliënten vertellen over stoppen met nagelbijten via hypnose

"Mijn zoon is bij u langs geweest om te stoppen met nagelbijten. Omdat hij gezien had dat dit bij mij ook gelukt is, had hij het volste vertrouwen in u. En terecht! En ik heb opnieuw nagels. Hartelijke dank nogmaals!" (Sabine S.-Westende)

"Twee weken geleden ben ik bij u geweest om mijn nagelbijten af te leren. Ik heb nog altijd niet aan mijn nagels gebeten. Ik heb de indruk dat het gelukt is. Na al die nepmiddeltjes geprobeerd te hebben, ben ik eindelijk kunnen stoppen dankzij uw hulp. Dank u!" (Katrien W.-Gent)

Maak nu een einde aan jouw nagelbijten en boek jouw sessie in mijn online-agenda:

  • Boek jouw sessie in mijn online agenda en kom langs op het afgesproken tijdstip
  • Na jouw sessie krijg je toegang tot de zelfhypnosesessie (video) voor verdere ondersteuning thuis
  • Zeer grote cliëntentevredenheid (zie de getuigenissen)

Jouw éénmalige investering: €150 €125 (sessie + video)

Hoeveel is het jou waard om zonder nagelbijten door het leven te kunnen gaan? Stel je de mogelijkheden voor!

Heb je een vraag voor mij? Neem dan gerust contact op!

Wil je een afspraak?

Top