Burn-out overwinnen met hypnose

Hypnose kan jou helpen herstellen van een burn out. Het is niet eenvoudig en de verandering vindt niet plaats in een vingerknip, maar omdat hypnose een diepe innerlijke rust teweeg brengt helpt het om op langere tijd dit gevoel vast te houden en je beter en energieker te voelen. Sta mij toe dit even te verduidelijken voor jou...

Wat is een burn-out?

Burn-out betekent letterlijk opgebrand zijn. Mensen die lijden aan een burn-out zijn langdurig blootgesteld geweest aan stress. Zij ondervinden klachten zoals extreme vermoeidheid, slapeloosheid, concentratiestoornissen, angsten, spierpijn, gewrichtspijn enz. Langdurige blootstelling aan stress tast ook het immuunsysteem aan. Het zorgt voor verhoogde vatbaarheid voor verkoudheid en virale infecties zoals griep maar ook voor het ontstaan van allergieën. Elke dag opnieuw is opstaan een hele opdracht. Elke taak dat verricht moet worden wordt als moeilijk of onmogelijk ervaren. Kortom, leven met een burn-out is heel lastig. Op de duur zondert men zich af en mist men alle leuke momenten.

Hoe hypnose helpt bij burn-out

Om te beginnen zorgt de toestand van hypnose op zich al voor een diepe innerlijke rust. In deze rust krijgt jouw lichaam de kans om zich te herstellen. Bovendien wordt het onderbewustzijn dusdanig aangepast en veranderd om meer en meer innerlijke rust te voelen. Maar ook om je minder of helemaal niet meer druk te maken mbt personen of situaties. Ook wordt het onderbewustzijn geholpen om stress en spanningen niet meer vast te houden maar los te laten. Neerslachtige gedachten (piekeren) en gevoelens worden verminderd en uiteindelijk gestopt. Een steeds beter wordende slaap wordt bekomen. Hierdoor ontstaat een positiever en energieker gevoel.

Indien een traumatische gebeurtenis of een emotionele schok aan de oorsprong van jouw klachten ligt, dan gaan wij deze ook oplossen. Je krijgt van mij toegang tot begeleide zelfhypnose sessies (videos) die je kan gebruiken om je dagelijks in deze zalige toestand te helpen. Zo wordt jouw onderbewustzijn door herhaling als het ware geherprogrammeerd. Op deze manier kan jij jouw burn-out overwinnen met hypnose. Burn-out oplossen met hypnose vergt 3 sessies met tussendoor zelfhypnose via vooraf opgenomen sessies op video. 

Mag ik je helpen bij jouw burn-out?

  • Boek 3 sessies in mijn online-agenda. Je laat tussen elke sessie ongeveer 1 week. Je betaalt het volledige bedrag contant na afloop van jouw eerste sessie
  • Na jouw eerste sessie krijg je al toegang tot de zelfhypnose (video's) ter ondersteuning
  • Grote cliëntentevredenheid (zie de getuigenissen)

Jouw éénmalige investering: €425 €375

Hoeveel is het jou waard om terug een normaal leven te kunnen leiden? Stel je de mogelijkheden voor!

Heb je een vraag voor mij? Neem dan gerust contact op!

Wil je doeltreffende hulp bij jouw burn-out?

Top