Chronische pijn verlichten met hypnose

Chronische pijn verlichten met hypnose

Pijn voelen is belangrijk en is een waarschuwingssignaal om op te letten en voorzichtig te zijn. Een medisch specialist dient eerst geconsulteerd te worden om de oorzaak op te sporen. Ik raad jou dus aan om in de eerste plaats jouw chronische pijn door een arts te laten behandelen. Dit wil ik even heel duidelijk stellen. Soms kunnen artsen geen oorzaak kunnen vinden voor jouw pijn en jou dus niet verder kunnen helpen. Dan kom jij in aanmerking voor hypnose.

Hypnose bij chronische pijn

Het is mij opgevallen dat emoties zoals verdriet of woede soms een reden van de chronische pijn zijn. Wanneer verdriet of woede ingehouden wordt lijkt het een weg te zoeken "naar buiten" en kan dit tot uiting komen in de vorm van pijn die niet verdwijnt met medicatie of zelfs aanwezig blijft na een heelkundige ingreep. In de hypnose sessie wordt jouw onderbewustzijn de kans aangereikt om deze emoties los te laten. Jouw pijn vermindert dan tot een absoluut minimum of stopt gewoon.

Greet werd bevrijd van haar chronische pijn via hypnose:

"Ten einde raad kwam ik bij jou langs met een chronische pijn aan mijn been. De pijn was zo hevig dat ik nog amper kon bewegen. Deze constante pijn maakte ook dat ik bijna geen energie meer had om iets te kunnen ondernemen.  Na de hypnose vroeg je om de pijn te omschrijven. Op dat moment weet je niet goed wat je voelt want eigenlijk voel je niets! Maar omdat ik zelf nog niet kon geloven dat de pijn verdwenen was gaf ik het een cijfer 2. Je ging toen nog een tijdje door en nog voor ik recht stond mocht ik ervaren dat de pijn volledig verdwenen was! Nu is dit nog steeds zo. Ik kan je niet genoeg bedanken. Ik heb nu een heel ander leven. Ik ben veel mobieler en actiever. Ik krijg nog steeds kiné en mijn kinesisten zijn heel opgetogen over het resultaat. Ze kunnen mij nu behandelen zonder dat ik pijn moet lijden. De verkleving van de spieren is weg en de spieren staan niet meer onder constante spanning." (Greet C. - Affligem)

Ook Agnes raakte van haar jarenlange chronische pijn af na hypnose!

Al jaren was zij op zoek naar een blijvende oplossing voor haar chronische pijn. Zij had allerlei dokters geraadpleegd, ettelijke keren kine gevolgd. Acupunctuur en chiropraxie hielpen ook niet. Ten einde raad, en na de ervaring vernomen te hebben van een andere cliënte, boekte zij met weinig verwachtingen haar pijnsessie. De afloop was verrassend, dat is het minste wat je ervan kunt zeggen. Tot op vandaag is de pijn niet meer teruggekeerd. Neem 1 minuut de tijd om naar haar ervaring met hypnose te luisteren:

 

Maak ook een einde aan jouw chronische pijn en boek jouw sessie in mijn online-agenda: 

  • Boek jouw sessie in mijn online agenda en kom langs op het afgesproken tijdstip
  • Na jouw sessie krijg je toegang tot de zelfhypnosesessie (video) voor verdere ondersteuning thuis
  • Zeer grote cliëntentevredenheid (zie de getuigenissen)

Jouw éénmalige investering: €150 €125 (hypnosesessie + video)

Hoeveel is het jou waard om verlost te zijn van jouw chronische pijn? Stel je de mogelijkheden voor!

Heb je een vraag voor mij? Neem dan gerust contact op!

Wil je een afspraak?

Voor zelfhulp bij chronische pijn zie www.tlichtpuntje.be

Top